L’Aula d’Arts Escèniques de Figueres, nom que rep a partir del proper setembre aquest centre de formació, ha de ser un autèntic viver de les futures iniciatives teatrals a la ciutat. A Figueres volem un escenari formatiu estable on gent de totes les edats de Figueres i l’Alt Empordà pugui formar-se en tècniques teatrals, alhora que s’estimula el gust per la creació teatral contemporània. Volem crear un grup d’estudiants que sigui actor i alt consumidor de la programació teatral que es realitza a Figueres i la resta de teatres, alhora que en potenciem l’esperit crític. Volem un equip estable de professors ben formats i motivats, que asseguri l’aprenentatge del currículum d’una manera pràctica i participativa.

14/7/09

CURS: EL TEATRE A ESCENA

Nois i noies de 15 a 18 anys.

L’objectiu del curs és que l’alumne adquireixi coneixements teòrics i pràctics de teatre a través de la lectura dels autors que es representin al Teatre Municipal al llarg de les temporades tardor-invern i primavera. També es preveu la visualització com espectadors de la representació corresponent per acabar amb una sessió d’anàlisi i crítica de l’espectacle.

Un altre dels objectius és l’adaptació, assaig, proposta escènica i presentació interna d’un d’aquests textos.

Horari: dimarts i dijous de 18.30 a 20h (Teatre Municipal el Jardí)
Preu curs (octubre-desembre): 150 €
Matrícula Aula d’Arts Escèniques: 30 € (abans del 30 de juliol matrícula gratis)

Professora: Laia Alsina
Laia Alsina va formar-se en Teatre Musical a l'escola Coco-Comín. Va ampliar la seva formació en diversos àmbits del món teatral i de la dansa, amb Pep Vila, Elena Pimenta i Quico Portero. És professora de l'Aula de Teatre de Figueres (actual Aula d'arts escèniques) des de 2006 i ha treballat en escoles i instituts de Figueres tant com a mestra en cursos específics de teatre per a nens i adolescents com dirigint i adaptant els projectes teatrals d'aquests alumnes. És membre de l'Associació Els Pastorets de Figueres i de La Funcional Teatre. Actualment és cap de sala del Teatre Municipal de Girona alhora que exerceix de mestra i actriu.

No hay comentarios: