L’Aula d’Arts Escèniques de Figueres, nom que rep a partir del proper setembre aquest centre de formació, ha de ser un autèntic viver de les futures iniciatives teatrals a la ciutat. A Figueres volem un escenari formatiu estable on gent de totes les edats de Figueres i l’Alt Empordà pugui formar-se en tècniques teatrals, alhora que s’estimula el gust per la creació teatral contemporània. Volem crear un grup d’estudiants que sigui actor i alt consumidor de la programació teatral que es realitza a Figueres i la resta de teatres, alhora que en potenciem l’esperit crític. Volem un equip estable de professors ben formats i motivats, que asseguri l’aprenentatge del currículum d’una manera pràctica i participativa.

14/7/09

CURS: TEATRE D’OBJECTES

A partir de 18 anys.

El teatre d'objectes explora l'expressivitat de tot allò que ens envolta mitjançant el joc amb totes aquelles coses que ens inspiren, agraden, inquieten.

Després d'aquesta primera trobada amb els objectes, s'aprofundeix en el procés d'observació, anàlisis i improvisació. I a poc a poc es va desenvolupant i teatralitzant el seu contingut poètic.

Com un mirall de la vida, de la ment i també de la imaginació.

Horari: dilluns de 18 a 20h (Teatre Municipal el Jardí)
Preu curs (octubre-desembre): 120 €
Matrícula Aula d’Arts Escèniques: 30 € (abans del 30 de juliol matrícula gratis)

Professor: Xavier Bobés
Xavier Bobés Solà (Barcelona, 1977) és actor i titellaire afincat des de 2009 a Celrà. Del 1999 al 2002 forma part de la companyia La Vuelta, amb la qual aprofundeix en la manipulació d’objectes i participa en els espectacles Lu blanc de lu groc (1999), Desvínculos (2000), K.O.S. (fer-se el mort) (2001) i Estamos un poco perplejos (2002). El 2003 crea la companyia Playground, de la qual actualment és director i intèrpret. També col·labora ocasionalment amb altres artistes escènics. rtir de 18 anys.

No hay comentarios: